duminică, 20 martie 2011

Tinute pentru aceasta primavara

Stil smart casual: Noul sezon a plusat in materie de incaltaminte trenduri mai mult sau mai putin conformiste, insa editorii de moda au putut admira cu certitudine, chiar si pe podiumul celor mai extravagante case de moda, clasicii pantofi stiletto negri, cu platforma si toc foarte inalt, realizati din piele, piele intoarsa sau lac, ce pot fi adoptati in cazul unei tinute smart casual. Chiar si o pereche de pantofi de seara pot fi purtati in astfel de combinatii urbane, completand tinuta cu pantaloni scurti sau fuste din stofa si un cardigan casual. Pentru un look street style, opteaza pentru jeansii conici si o jacheta din piele.




Tinuta glam: O pereche de pantofi din piele intoarsa pot fi purtati lejer si in tinute de zi, si in tinute de seara, mai sofisticata si cu o usoara tenta glam. Combinatiile sunt, desigur, nenumarate; inspira-te de la Isla Fisher si combina o rochie de cocktail cu o jacheta tuxedo, mizand si pe contrastul cromatic alb-negru. Molly Sims abordeaza o tinuta mai pretentioasa, alaturand unei perechi de pantofi negri de seara, din satin, o jacheta din tafta satinata in galben mustar, cu un impact de culoare foarte chic.





Tinuta all black: Tinutele all black nu isi pierd niciodata stilul. Pantofii negri reprezinta, bineinteles, o investitie de succes si datorita posibilitatii de a-i combina cu orice culoare de rochie sau topuri, oricat de extravagante ar fi, insa o tinuta all blakc are acelasi efect in moda precum asul din maneca: este imposibil sa pierzi. Amy Adams si Jennifer Aniston aleg rochii de cocktail negre pe care le pun in valoare cu accesorii in acelasi ton, iar dresurile negre confera un plus de eleganta unei tinute de seara.





Tinuta nude:Tinutele all nude se numara printre tendintele principale ale noului sezon. Emma Watson opteaza pentru tonuri foarte temperate de crem, in timp ce Maria Menounos alege nauntele mai evidentiate de crem. Poti investi intr-un trench bej sau intr-o jacheta de piele nude iar, pentru a renunta la monotonia cromatica, adauga o pereche de dresuri mate sau un clutch cobalt sau mov purpuriu.




Pantofii cu bareta: Pantofii cu bareta pe glezna revin in acest sezon, in combinatie cu tocuri foarte inalte, care sa alungeasca piciorul. Alege o astfel de pereche de pantofi in tonuri cat mai deschise sau cat mai aproape de nuanta pielii, precum gri perlat sau nude. Daca nu esti foarte inalta, combina acesti pantofi cu pantaloni skinny sau cu o fusta deasupra genunchilor.  

Mai multe aflati pe divahair.ro ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu